cropped-LG_logo.png
Search

Therma V Monobloc S Dizalica Topline Zrak-Voda Snage 5.5Kw, monofazna, HM051MR.U44

LG dizalica topline HM051MR.U44 je kompaktni i energetski učinkovit sustav za grijanje i hlađenje. Ovaj model dizalice topline pogodan je za manje prostore, poput jednosobnih stanova ili manjih poslovnih prostora, s kapacitetom proizvodnje topline za grijanje do 5,1 kW, a za hlađenje do 4,5 kW.

Dizalica topline koristi inovativnu tehnologiju koja učinkovito iskorištava zrak kao izvor topline, čime se postiže ekološki prihvatljiv i energetski učinkovit rad. Osim toga, ovaj model dizalice topline ima ugrađene napredne značajke poput automatskog čišćenja, Wi-Fi upravljanja i mogućnost povezivanja s LG pametnim termostatima, što olakšava daljinsko upravljanje i programiranje rada.

LG dizalica topline HM051MR.U44 također dolazi s modernim i elegantnim dizajnom koji se lako uklapa u bilo koje okruženje. Sa samo 47 dB(A) razine buke, ovaj model dizalice topline je vrlo tih u radu i neće smetati u kućnom ili poslovnom okruženju.

Uz pouzdanu podršku za korisnike od strane LG-a i osiguranu garanciju, LG dizalica topline HM051MR.U44 je pouzdan i praktičan izbor za one koji traže učinkovit i praktičan sustav za grijanje i hlađenje manjih prostora.

4.399,00 

Tečaj 1 EUR = 7,53450 Kn

SKU: HM051MR.U44

Postoji mogućnost da slika točno ne pokazuje izgled proizvoda.