cropped-LG_logo.png

Therma V Monobloc S Dizalica Topline Zrak-Voda Snage 16Kw, trofazna, HM163MR.U34

LG dizalica topline HM163MR.U34 je vrlo učinkovit sustav za grijanje i hlađenje koji koristi naprednu tehnologiju toplinske pumpe za ekološki prihvatljiv i energetski učinkovit rad.

Ovaj model dizalice topline može proizvesti do 16,0 kW topline za grijanje i 14,0 kW za hlađenje, što ga čini idealnim za srednje velike i velike prostore poput domova, ureda i manjih poslovnih prostora.

LG dizalica topline HM163MR.U34 koristi zrak kao izvor topline i koristi okolišno prihvatljiv i učinkovit rad koji smanjuje potrošnju energije i troškove za vlasnike. Ovaj model dizalice topline također dolazi s naprednim značajkama kao što su automatsko čišćenje, Wi-Fi upravljanje i mogućnost povezivanja s LG-jevim pametnim termostatima za daljinsko upravljanje i programiranje rada dizalice topline.

LG dizalica topline HM163MR.U34 ima moderan i elegantan dizajn koji se uklapa u različite vrste interijera. Dizalica topline je tih u radu i dolazi s niskom razinom buke od samo 58 dB(A), što ga čini idealnim za kućne i poslovne prostore.

S ovom dizalicom topline također dolazi i pouzdana podrška za korisnike od strane LG-a i osigurana garancija za miran i bezbrižan rad uređaja. Sve u svemu, LG dizalica topline HM163MR.U34 je pouzdan i učinkovit sustav za grijanje i hlađenje koji je u skladu s najnovijim standardima energetske učinkovitosti.

6.199,00 

Tečaj 1 EUR = 7,53450 Kn

SKU: HM163MR.U34

Postoji mogućnost da slika točno ne pokazuje izgled proizvoda.

Povezani proizvodi