cropped-LG_logo.png
Search

Therma V Monobloc S Dizalica Topline Zrak-Voda Snage 14Kw, trofazna, HM143MR.U34

LG dizalica topline HM143MR.U34 je visokoučinkoviti sustav za grijanje i hlađenje koji koristi naprednu tehnologiju toplinske pumpe za učinkovito izvlačenje topline iz okoline i prijenos topline u prostor.

Ova dizalica topline može proizvesti toplinu za grijanje u hladnim zimskim mjesecima ili hladiti prostor u vrućim ljetnim mjesecima. HM143MR.U34 dizalica topline koristi okolišno prihvatljiv i energetski učinkovit rad, čime se smanjuje potrošnja energije i troškovi za vlasnike.

Ovaj model LG dizalice topline HM143MR.U34 ima kapacitet od 14,0 kW za grijanje i 12,1 kW za hlađenje, što ga čini idealnim za srednje velike i velike prostore, poput domova, ureda i malih poslovnih prostora.

Dizalica topline HM143MR.U34 ima moderni dizajn, tih je u radu i dolazi s naprednim značajkama, poput automatskog čišćenja i Wi-Fi upravljanja koje olakšava praćenje i kontrolu uređaja. Također, ovaj model ima mogućnost spajanja s LG-jevim pametnim termostatima za daljinsko upravljanje i programiranje rada dizalice topline.

Uz nisku potrošnju energije i ekološki prihvatljiv rad, LG dizalica topline HM143MR.U34 je pouzdan i učinkovit sustav za grijanje i hlađenje koji je u skladu s najnovijim standardima energetske učinkovitosti.

5.999,00 

Tečaj 1 EUR = 7,53450 Kn

SKU: HM143MR.U34

Postoji mogućnost da slika točno ne pokazuje izgled proizvoda.