cropped-LG_logo.png
Search

Therma V Monobloc S Dizalica Topline Zrak-Voda Snage 14Kw, monofazna, HM141MR.U34

LG dizalica topline HM141MR.U34 je učinkovit i ekološki prihvatljiv sustav za grijanje i hlađenje koji koristi naprednu tehnologiju toplinske pumpe.

Ovaj model dizalice topline može proizvesti do 14,0 kW topline za grijanje i 12,5 kW za hlađenje, što ga čini idealnim za srednje velike i veće prostore poput domova, ureda, manjih trgovina i restorana.

LG dizalica topline HM141MR.U34 koristi zrak kao izvor topline i koristi učinkovit i ekološki prihvatljiv rad koji smanjuje potrošnju energije i troškove za vlasnike. Ovaj model dizalice topline također dolazi s naprednim značajkama kao što su automatsko čišćenje, Wi-Fi upravljanje i mogućnost povezivanja s LG-jevim pametnim termostatima za daljinsko upravljanje i programiranje rada dizalice topline.

LG dizalica topline HM141MR.U34 ima moderan i elegantan dizajn koji se uklapa u različite vrste interijera. Dizalica topline je tih u radu i dolazi s niskom razinom buke od samo 58 dB(A), što ga čini idealnim za kućne i poslovne prostore.

S ovom dizalicom topline također dolazi i pouzdana podrška za korisnike od strane LG-a i osigurana garancija za miran i bezbrižan rad uređaja. Sve u svemu, LG dizalica topline HM141MR.U34 je pouzdan i učinkovit sustav za grijanje i hlađenje koji je u skladu s najnovijim standardima energetske učinkovitosti.

5.699,00 

Tečaj 1 EUR = 7,53450 Kn

SKU: HM141MR.U34

Postoji mogućnost da slika točno ne pokazuje izgled proizvoda.