cropped-LG_logo.png
Search

UGRADNJA DIZALICE TOPLINE

Shematski prikaz rada dizalice topline

Linija proizvoda LG THERMA V

Što je sve potrebno da bi funcioniralo grijanje u kući i da imamo potrošnu toplu vodu

Da biste imali funkcionalno grijanje i potrošnu toplu vodu s LG dizalicom topline, potrebno je uzeti u obzir sljedeće:

  • LG dizalica topline: Prvo, trebat će vam sam sustav dizalice topline. S našim projektantima ćemo odabrati potrebnu jačinu dizalice topline koja je adekvatna za Vašu kuću, ovisno o kvadraturi prostora, izolaciji i sistemu grijanja.

  •  LG dizalica topline treba biti pravilno instalirana na vanjskom dijelu kuće, idealno na mjestu gdje ima dovoljno prostora i protoka zraka.

  • Cirkulacijska pumpa: Potrebna je cirkulacijska pumpa koja će kružiti toplu vodu kroz sustav grijanja i osigurati ravnomjernu distribuciju topline u cijeloj kući.

  • Spremnik tople vode: Ako želite imati i potrošnu toplu vodu, trebat će vam spremnik tople vode. LG dizalice topline mogu zagrijavati vodu za kućanstvo putem ugrađenog spremnika ili u kombinaciji s drugim sustavom grijanja vode, poput bojlera.

  • Kontrolni sustav: Dizalica dolazi sa svojim sustavom na koji je potrebno uskladiti termostate ili druge sustave kontrole grijanja.

  • Kvalitetna instalacija: Kako bi grijanje i topla voda bili optimalni, važno je da je instalacija dizalice topline izvedena profesionalno i kvalitetno. To uključuje pravilno postavljanje vanjske i unutarnje jedinice, spremnika tople vode te povezivanje i postavljanje cirkulacijske pumpe.

Konzultacija s kvalificiranim stručnjakom za ugradnju dizalica topline, poput naše tvrtke, osigurat će da imate sve što je potrebno za funkcionalno grijanje i potrošnu toplu vodu s LG dizalicom topline u vašem domu.

Ukoliko Vam treba i ugradnja, molili bi da ispunite ovaj obrazac i pošaljite nam Vaše podatke da Vas možemo kontaktirati, izaći na teren te pogledati kuću, kako bi odabrali optimalnu dizalicu i napravili Vam točnu ponudu za ugradnju LG dizalice topline