cropped-LG_logo.png

Therma V Monobloc S Dizalica Topline Zrak-Voda Snage 7Kw, monofazna, HM071MR.U44

LG dizalica topline HM071MR.U44 je učinkovit i pouzdan sustav za grijanje i hlađenje koji koristi inovativnu tehnologiju toplinske pumpe za visoko učinkovit i ekološki prihvatljiv rad.

Ovaj model dizalice topline ima kapacitet proizvodnje topline za grijanje do 7,1 kW, a za hlađenje do 6,3 kW. To ga čini idealnim za manje i srednje prostore kao što su kuće, stanovi, uredi i manje trgovine.

LG dizalica topline HM071MR.U44 koristi zrak kao izvor topline te se može koristiti za grijanje tijekom hladnih mjeseci i za hlađenje tijekom toplih mjeseci. Ovaj model dizalice topline ima ugrađene napredne značajke, poput automatskog čišćenja, Wi-Fi upravljanja i mogućnost povezivanja s LG pametnim termostatima, što olakšava daljinsko upravljanje i programiranje rada dizalice topline.

LG dizalica topline HM071MR.U44 ima moderan i elegantan dizajn, a istovremeno je tih u radu. Sa samo 47 dB(A) razine buke, ovaj model dizalice topline neće smetati u kućnom ili poslovnom okruženju.

Ovaj sustav također dolazi s pouzdanom podrškom za korisnike od strane LG-a i osigurana garancija za miran i bezbrižan rad uređaja. Sve u svemu, LG dizalica topline HM071MR.U44 je učinkovit i pouzdan sustav za grijanje i hlađenje koji je u skladu s najnovijim standardima energetske učinkovitosti.

4.499,00 

Tečaj 1 EUR = 7,53450 Kn

SKU: HM071MR.U44

Postoji mogućnost da slika točno ne pokazuje izgled proizvoda.

Povezani proizvodi