LG SOLARNI SUSTAVI

LG Solar transformira današnji solarni krajolik, nudeći precizno proizvedene i visoko učinkovite solarne panele za kupce koji zahtijevaju visoke performanse, pouzdanost i dosljedno snažan prinos energije od proizvođača kojem mogu vjerovati.

Sustavi s 25 godina jamstva od strane LG-a

Solarni panel LG370N1C-E6.AVM

Cijena: 1.900,00+PDV kn
Cijena: 252,17+PDV EUR
Proizvod na lageru, isporuka odmah

Pet najčešćih pitanja i odgovora zašto preći na LG solarni sustav

1. Zašto je baš “sada” pravo vrijeme za ugradnju panela?

Struja iz dana u dan je sve skuplja. Potrebe za strujom iz dana u dan su sve veće. Dolaze električni automobili, dizalice topline, sve veća je potreba za dodatnim klima uređajima.  Povrat investicije je iznenađujuće kratak, a uz potpore EU ili države za ugradnju panela, većina investicija se svodi na nekoliko godina. 

2. Zašto je jamstvo važno?

Jamstvo na LG solarne panele je 25 godina. To je jako dug period. Treba dobro razmisliti tko Vam daje takvo višegodišnje jamstvo? U našem slučaju, jamstvo daje LG, najveći proizvođač od cijele konkurencije. Pitanje je koja tvrtka će uredno poslovati i “biti na životu” za 25 godina? LG vjerojatno hoće. 

3. Koja je razlika između jamstva na proizvod i jamstva na perfomanse?

Jamstvo na proizvod pokriva sve greške u proizvodnji ili probleme s trajnošću samog panela. Jamstvo na perfomanse jamči da će paneli nastaviti raditi na određenoj razini za određeno vremensko razdoblje. U slučaju LG-a, jamstva su i za proizvod i za njegove perfomanse 25 godina. LG daje jamstvo da će njegovi paneli nakon 25 godina proizvoditi više od 90% izvorne snage. To nitko od konkurencije ne nudi.

4. Zašto bih vjerovao LG-u?

LG ima više od 60 godina iskustva u proizvodnji električnih uređaja. Od 1985-te godine proizvode solarne panele i prva su korporacija koja upravlja vlastitim postrojenjima za solarno testiranje certificiranim od strane četiri vodeće neovisne inspekcije i tijela za certifikaciju (UL, TUV Rheinland, VDE i Intertek). LG zapošljava više od 75.000 radnika u 140 zemalja i ima više od 50 milijardni US dolara godišnjeg prihoda. Do sada je prodano nekoliko gigavata visokokvalitetnih solarnih panela bez ikakvih značajnih kvarova. To je tip partnera kojeg želite imati za 25-godišnju vezu. Također, LG je proizvođač koji proizvodi i baterije za uskladištenje proizvedene energije, proizvodi dizalice topline i klima uređaje, koji se vežu direktno na proizvodnju kroz solarne panele.

5. Što izdvaja LG od konkurencije?

LG jedan od rijetkih proizvođača panela koji primjenjuje N-tip tehnologiju dopiranog silicija. Kao rezultat toga, LG pokazuju veću efektivnost u oblačnim danima i imaju bolje perfomanse pri visokim temperaturama.
Pokreni video